Bug#289687: marked as done (IRQ problems on PReP Utah (PowerstackII Pro4000))

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug#289687: marked as done (IRQ problems on PReP Utah (PowerstackII Pro4000))

Debian Bug Tracking System
Your message dated Wed, 11 Jan 2006 12:44:28 +0100
with message-id <[hidden email]>
and subject line This bug should be fixed in both 2.6.12, 2.6.14 and 2.6.15 kernels, closing.
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 10 Jan 2005 15:14:16 +0000
>From [hidden email] Mon Jan 10 07:14:16 2005
Return-path: <[hidden email]>
Received: from mail.gmx.de (mail.gmx.net) [213.165.64.20]
        by spohr.debian.org with smtp (Exim 3.35 1 (Debian))
        id 1Co1FI-0001sb-00; Mon, 10 Jan 2005 07:14:16 -0800
Received: (qmail invoked by alias); 10 Jan 2005 15:13:44 -0000
Received: from p83.129.74.174.tisdip.tiscali.de (EHLO [192.168.0.2]) (83.129.74.174)
  by mail.gmx.net (mp010) with SMTP; 10 Jan 2005 16:13:44 +0100
X-Authenticated: #19846908
Subject: IRQ problems on PReP Utah (PowerstackII Pro4000)
From: Sebastian Heutling <[hidden email]>
Reply-To: [hidden email]
To: [hidden email]
Content-Type: text/plain
Date: Mon, 10 Jan 2005 16:13:48 +0100
Message-Id: <[hidden email]>
Mime-Version: 1.0
X-Mailer: Evolution 2.0.3
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Y-GMX-Trusted: 0
Delivered-To: [hidden email]
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
        (1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-7.0 required=4.0 tests=BAYES_01,HAS_PACKAGE
        autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level:

Package: kernel-source-2.6.9
Version: 2.6.9-5

The machine stated in the title doesn't work with this version of the
kernel (2.6.8-7, which includes a IRQ patch for this machine, works
well). The kernel reports lost interrupts from the IDE driver and the
SCSI driver timeouts.
Replacing prep_pci.c and prep_setup.c from arch/ppc/platform/ with the
ones from 2.6.8 sources makes it work again.



---------------------------------------
Received: (at 289687-done) by bugs.debian.org; 11 Jan 2006 11:46:08 +0000
>From [hidden email] Wed Jan 11 03:46:08 2006
Return-path: <[hidden email]>
Received: from smtp12.wanadoo.fr ([193.252.22.20])
        by spohr.debian.org with esmtp (Exim 4.50)
        id 1EweQa-0004iT-JU
        for [hidden email]; Wed, 11 Jan 2006 03:46:08 -0800
Received: from me-wanadoo.net (localhost [127.0.0.1])
        by mwinf1207.wanadoo.fr (SMTP Server) with ESMTP id D55311C000BC
        for <[hidden email]>; Wed, 11 Jan 2006 12:45:37 +0100 (CET)
Received: from pegasos (AStrasbourg-251-1-48-86.w82-126.abo.wanadoo.fr [82.126.221.86])
        by mwinf1207.wanadoo.fr (SMTP Server) with ESMTP id BD5CB1C0006F;
        Wed, 11 Jan 2006 12:45:37 +0100 (CET)
X-ME-UUID: [hidden email]
Received: from sven by pegasos with local (Exim 4.50)
        id 1EweP3-0001et-Fs; Wed, 11 Jan 2006 12:44:33 +0100
Date: Wed, 11 Jan 2006 12:44:28 +0100
To: [hidden email], [hidden email]
Subject: This bug should be fixed in both 2.6.12, 2.6.14 and 2.6.15 kernels, closing.
Message-ID: <[hidden email]>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/1.5.9i
From: Sven Luther <[hidden email]>
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
        (1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, hits=-2.0 required=4.0 tests=BAYES_00,RCVD_IN_SORBS
        autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02

Hi Sebastien, ...

This bug is definitively closed in the latest 2.6.1x kernels in the archive,
altough i heard there is another issue with 2.6.15. 2.6.12 and 2.6.14 worked
fine on my powerstack II though, and i applied the IDE irq fix to 2.6.15, so i
am closing this bug. Feel free to open a new fresh one if 2.6.15-2 still fails to
boot for you.

Friendly,

Sven Luther


--
To UNSUBSCRIBE, email to [hidden email]
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact [hidden email]