Bug#413184: [powerpci/mac] partman-md appears to not write back the raid flag to partitions.

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug#413184: [powerpci/mac] partman-md appears to not write back the raid flag to partitions.

Steve Langasek
I've found some time to confirm for myself that this patch fixes the problem
of not being able to set the RAID flag in partman.  I've tweaked the patch
slighly to tighten it up; the final version is attached.

I'll upload this NMU to incoming shortly.

Thanks,
--
Steve Langasek                   Give me a lever long enough and a Free OS
Debian Developer                   to set it on, and I can move the world.
[hidden email]                                   http://www.debian.org/

parted-413184.diff (1K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug#413184: [Parted-maintainers] Bug#413184: [powerpci/mac] partman-md appears to not write back the raid flag to partitions.

Sven Luther
On Tue, Mar 06, 2007 at 02:55:11AM -0800, Steve Langasek wrote:
> I've found some time to confirm for myself that this patch fixes the problem
> of not being able to set the RAID flag in partman.  I've tweaked the patch
> slighly to tighten it up; the final version is attached.
>
> I'll upload this NMU to incoming shortly.

nice catch.

I am still curious that this issue if present in libparted was seen from
partman and not from parted itself. No wonder i didn't find anything in the
partman code himself.

Friendly,

Sven Luther


--
To UNSUBSCRIBE, email to [hidden email]
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact [hidden email]