Bug#776495: [libreoffice-impress] Libreoffice media player dont play any sound.

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug#776495: [libreoffice-impress] Libreoffice media player dont play any sound.

Olaf Bechler
Package: libreoffice-impress
Version: 1:4.3.3-2
Severity: normal

--- Please enter the report below this line. ---
Impress do not play any audio in integrated Media Player.
The package Libreoffice-avmedia-backend-gstreamer 1:4.3.3-2 is installed.
Other GStreamer Applications like Rhythmbox able to play sound.
It seems that Impress is not able to play sound from the gallery at all,
i tried also the other backend "libreoffice-avmedia-backend-vlc 1:4.3.3-2"
with installed vlc media player with no success.

--- System information. ---
Architecture: amd64
Kernel:       Linux 3.16.0-4-amd64

Debian Release: 8.0
  500 testing-updates ftp.de.debian.org
  500 testing         security.debian.org
  500 testing         ftp.deb-multimedia.org
  500 testing         ftp.de.debian.org
  500 stable          download.videolan.org
  100 jessie-backports ftp.de.debian.org

--- Package information. ---
Package's Depends field is empty.

Package's Recommends field is empty.

Package's Suggests field is empty.


smime.p7s (7K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug#776495: marked as done (libreoffice-impress: Libreoffice media player dont play any sound.)

Debian Bug Tracking System
Your message dated Mon, 13 May 2019 13:47:56 +0000
with message-id <[hidden email]>
and subject line libreoffice-impress: Libreoffice media player dont play any sound.
has caused the Debian Bug report #776495,
regarding libreoffice-impress: Libreoffice media player dont play any sound.
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact [hidden email]
immediately.)


--
776495: https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=776495
Debian Bug Tracking System
Contact [hidden email] with problems

Package: libreoffice-impress
Version: 1:4.3.3-2
Severity: normal

--- Please enter the report below this line. ---
Impress do not play any audio in integrated Media Player.
The package Libreoffice-avmedia-backend-gstreamer 1:4.3.3-2 is installed.
Other GStreamer Applications like Rhythmbox able to play sound.
It seems that Impress is not able to play sound from the gallery at all,
i tried also the other backend "libreoffice-avmedia-backend-vlc 1:4.3.3-2"
with installed vlc media player with no success.

--- System information. ---
Architecture: amd64
Kernel:       Linux 3.16.0-4-amd64

Debian Release: 8.0
  500 testing-updates ftp.de.debian.org
  500 testing         security.debian.org
  500 testing         ftp.deb-multimedia.org
  500 testing         ftp.de.debian.org
  500 stable          download.videolan.org
  100 jessie-backports ftp.de.debian.org

--- Package information. ---
Package's Depends field is empty.

Package's Recommends field is empty.

Package's Suggests field is empty.


Hello,

Still valid. Please follow this bug at :

https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=75683

Regards,

--
St├ęphane Aulery

smime.p7s (7K) Download Attachment