De prijzenkloppers

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

De prijzenkloppers

Johnny Verkuringen-2
Beschikbaar

Beste,

We krijgen veel vragen via telefoon, mail, chat, facebook enz.
Het is niet altijd mogelijk iedereen direct te woord te kunnen staan en verder te helpen vanwege de extreme drukte, waarvoor onze excuses.
De meeste vragen gaan over, wat kan ik nu het beste kopen, wat staat nu momenteel aan de beste prijs en wat is de voorraad nog enz.
Daarom geef ik hierbij de meest interessantste aanbiedingen mee in onderstaande linken zodat je direct bij de betreffende producten uitkomt en niet meer moet zoeken.

C. HAFNER GOUDBAREN
We hebben verschillende soorten en merken goudbaren met LBMA status en certificaat. Echter op het moment van schrijven zijn de C.Hafner baren de goedkoopste.
Niet alleen tov de andere baren die wij aanbieden, maar in de wereldwijde markt. Bovendien zijn zij degene die momenteel de kortste levertijden hebben.

COURANTE GOUDEN MUNTEN 1 OZ
We hebben in ons aanbod enorm veel munten in het aanbod. De meeste courante en bekendste gouden munten zijn wereldwijd zo goed als volledig uitverkocht en onbeschikbaar. Wij hebben als één van de weinigen nog de gekende KRUGERRAND EN PHILHARMONIKER te koop. Dit zijn momenteel de goedkoopste gouden 1 oz (31.10 gram goud) munten die je kan vinden wereldwijd. ( de twee eerste munten op het blad )

ZILVERBAREN UMICORE
Zoals je misschien ook weet heeft zo goed als niemand nog zilverbaren in het aanbod, ook weer wegens wereldwijd uitverkocht. Wij hebben momenteel van Umicore nog alle gewichten. Zoals je weet waarschijnlijk is het normaal interessanter om zilveren munten te kopen als particulier omdat op zilveren munten geen btw verschuldigd is en op baren wel. Echter door de enorme schaarste van ziilveren munten is het zo, dat momenteel in veel gevallen de baren inclusief btw goedkoper zijn geworden dan de munten zonder btw. Vergelijk de twee eerst.

COURANTE ZILVEREN MUNTEN 1 OZ
Ook weer wereldwijd uitverkocht momenteel. Wij hebben hiervan nog een beperkte voorraad. De goedkoopste momenteel is de Maple Leaf en de Philharmoniker. ( bovenste 2 op het blad)
Ik verwacht wel dat deze beiden in de loop van de dag ook bij ons zullen zijn uitverkocht.

GOUDEN TIENTJE EN SOVEREIGN
Deze zeer gekende kleinere gouden muntjes hadden wij niet standaard in het aanbod. Maar wegens de grote vraag de laatste weken, vooral van klanten die gewoon zijn elders te kopen en nu dus niet meer aan producten geraken, hebben wij besloten deze ook op te nemen in ons aanbod voor deze liefhebbers. Ook weer zolang de voorraad strekt.


Groeten en tot binnenkort,

Johnny Verkuringen
Marktanalist Europese GoudStandaard
[hidden email]


Don't want future emails?
Unsubscribe