De vragen

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

De vragen

Johnny Verkuringen-2
De antwoorden

Op de mail van gisteren hebben we zeer veel vragen gekregen.
Ben er nog maar net door geraakt om iedereen te beantwoorden. Als mijn antwoorden kort waren, mijn excuses daarvoor maar ik tracht iedereen zo snel mogelijk te antwoorden en het zijn er veeeeel...

In het verlengde daarvan stuur ik deze mail omdat heel veel mensen met deze vragen, onzekerheden en onduidelijkheden zaten.
Veel mensen zitten met twijfel, angst of onzekerheid om nu goud te bestellen via internet, de webshop met daaraan gekoppeld, hoe zit met het leveren met de Coronacrisis enz.
Ik ga een aantal dingen beschrijven waarmee ik hoop zoveel mogelijk antwoorden te geven.

1. Bestellen via website en webshop.
Dit kan voor veel mensen die het voor het eerst doen vreemd lijken, maar eigenlijk is het niet anders dan via bol.com een paar schoenen te bestellen. De manier van bestellen en de procedure is quasi hetzelfde voor elke webshop. Het is zelfs NU een voordeel, anders zouden mensen nu niet eens goud kunnen bestellen, net nu het nodig is. Onpersoonlijk is het zeker maar op dit moment mogen we blij zijn dat we het hebben. U doorloopt gewoon de hele bestelprocedure, drukt op het laatste doorloopblad op "bevestigen" en klaar is kees. U hebt uw goud besteld en uw prijs ligt vast.

2. Factuur met betaalinstructies
Direct na uw bestelling krijgt u in uw mailbox een mail met de vermelding van de bestelde producten en de prijzen, samen met de overschrijvingsinstructies en de mededeling die dient te vermelden bij de overschrijving zodat wij snel kunnen vinden welke betaling bij welk bestelling hoort. Wat betreft de veiligheid van overschrijven hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want u doet uw overschrijving van uw bank naar onze bank, volledig buiten de website of webshop om. Dus online kan er niets fout lopen. Indien u niet direct na uw bestelling een mail van ons krijgt, dan klopt er iets niet. Kijk dan in uw map "onbelangrijke mails" of "ongewenste mails". Vindt u daar onze mail ook niet terug, neem dan met ons contact op via 014 74 56 30.

3. Levering - hoe - waarom - wanneer
Wanneer uw goederen bij ons arriveren, wordt u gecontacteerd.
Als wij op dat moment nog geen huisbezoeken mogen doen vanwege de maatregelen door het Coronavirus, dan slaan wij uw producten op in onze kluizen op uw naam. Van de moment we weer terug "buiten" mogen komen bellen we u om af te spreken om de goederen tot bij u thuis te brengen. Eén van onze adviseurs brengt deze persoonlijk tot bij u thuis. Wij sturen niets op via post, via koerier of dergelijke. Wij vinden het niet verantwoord spaargeld, vermogen, kapitaal van u in handen van derde partijen te leggen.

4. Bij levering - advies
Bijkomend is dat moment een uitstekend moment om elkaar te leren kennen. Zodat u ons kent en wij jullie. Wij wensen met onze klanten een lange termijnrelatie op te bouwen waarin vertrouwen, service en kwaliteit voorop staan. Onze adviseurs gaan veel verder dan de concurrentie. Op het moment van levering kunnen zij met u een heel plan van aanpak opstellen en een advies op maat van uw situatie,behoeften en doelstellingen geven. Het kan zijn dat uit dat gesprek blijkt dat u beter andere producten neemt dan u nu genomen hebt, bv munten ipv baren, meer spreiden over goud en zilver, eventueel bijgepast met andere producten enz. Maar dit is geen probleem. NU is het belangrijk uw geld om te hebben gezet op tijd naar fysiek edelmetaal. En het makkelijkste op dit moment zijn dus goudbaren. Indien later nodig blijkt dat andere producten beter bij uw persoonlijke situatie zouden passen, nemen wij deze baren van u over aan de dan geldende prijs en zullen de andere producten in de plaats geven.

5. Direct hulp op de webshop
Indien u problemen zou ervaren of niet goed weet wat te doen, door de dag hebben wij iemand van ons bedrijf op de chatbox die u direct vragen kan stellen terwijl u op de site bent. Hij zal u verder helpen. Wees niet ongeduldig want we hebben momenteel een extreem hoog bezoekersaantal.

Zo, ik hoop dat ik hiermee alweer wat vragen heb beantwoord of onduidelijkheden uit de weg heb geholpen.


Ik doe de link er nog eens bij waar u op onze webshop de goudbaren kan kopen in alle mogelijke gewichten aan de beste prijs in Europa.
Veel succes en een goede gezondheid. En hebt u nog vragen, mail ze naar [hidden email] µ

> GOUDBAREN 24 K MET CERTIFICAAT - NIEUW LBMA GEACCREDITEERD

Groeten en tot binnenkort,

Johnny Verkuringen
Marktanalist Europese GoudStandaard
[hidden email]


Don't want future emails?
Unsubscribe