We zijn terug

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

We zijn terug

Johnny Verkuringen-2
Het is NU

Beste,

Velen onder u zullen wellicht gemerkt hebben dat onze website en webshop gisteren heel de dag plat hebben gelegen.
We willen u meedelen dat het probleem ondertussen is opgelost en dat u terug goud en zilver kan bestellen.
Het probleem lag in overcapaciteit. We merkten al enkel dagen dat tienduizenden mensen tegelijk op onze website vertoefden en daarop was onze webshop niet voorzien. Ondertussen hebben we een upgrade gedaan waardoor dit probleem van de baan moet zijn.

Uiteraard heeft dit hoge bezoekers aantal een reden....
Meer en meer mensen beginnen te begrijpen dat de financiële en economische impact van de huidige situatie catastrofaal zal zijn. Mensen die spaargeld hebben vertrouwen de zaken niet meer. Het risico dat we in de nabije toekomst naar een nieuwe bankencrisis afstevenen is dan ook zeer reëel, waardoor uw spaargeld bloot zal komen staan op het risico van compleet verlies. Tel daarbij nog de dreiging van de euro bij en mogelijke sterke inflatie zoniet hyperinflatie en je weet waar je moet zijn dan. Juist in goud.

Fysiek goud of zilver wel te verstaan.
En dan komen we tot de reden waarom we met overflow op onze website. 99% van de gouddealers ter wereld zitten compleet door hun voorraden heen. Bijna nergens kan u nog fysiek goud of zilver bestellen. En de mijnen worden gesloten of draaien op beperkte capaciteit door het coronavirus en hierin zit niet direct verbetering in. Omdat wij voorlopig één van de weinigen zijn in de wereld vooralsnog waar u fysiek goud en zilver kan bestellen zorgt dit dat zowel nationaal of internationaal onze webshop te trekpleister is geworden voor iedereen die nog wil bestellen.

Levertijden
Bij aankopen worden uw aangekocht goederen direct gereserveerd op uw naam en voorlopig opgeslagen in de meest beveiligde en verzekerde kluis van Europa. Dus uw aankoop is uw aankoop en is direct fysiek gezet. De levering bij u thuis door één van onze adviseurs zal echter op zich laten wachten tot we terug de toelating krijgen vanuit de overheid om niet essentiële verplaatsingen te doen. Gelieve dus rekening te houden met het feit dat deze termijn kan oplopen.

NU
In ieder geval zijn we blij dat we terug online zijn en u de mogelijkheid kunnen geven goud en zilver aan te kopen. Maar doe het NU. Ook wij zullen op een gegeven moment wellicht zonder producten vallen. ( hopelijk niet )

Ik geef nog even de rechtstreekse linken mee naar de meest populaire producten :

> GOUDBAREN UMICORE
> GOUDEN MUNTEN 1 OZ
> ZILVEREN MUNTEN 1 OZ
> ZILVEREN KILOMUNTEN


Tevens mag je deze mail doorsturen naar mensen die dit zouden kunnen gebruiken, zoeken of nodig hebben.
Want veel mensen zijn wereldwijd op zoek naar fysiek goud, maar kunnen nergens iets vinden.

Groeten en tot binnenkort,

Johnny Verkuringen
Marktanalist Europese GoudStandaard
[hidden email]


Don't want future emails?
Unsubscribe