gpe92
gpe92
Unregistered User
Groups: Anyone
Posts in Debian
1234 ... 16
Show   Total: 302 items
Date Subject Count Location
Bug#931258: kicad: bad marging when printing 1 reply debian-bugs-dist
Bug#927753: gnome-maps: segmentation fault at startup 2 replies debian-bugs-rc
Bug#927753: gnome-maps: segmentation fault at startup 4 replies debian-bugs-rc
Bug#927753: gnome-maps: segmentation fault at startup 0 replies debian-bugs-dist
Bug#922554: network-manager: NetworkManager continuously spinning, probably while checking for connectivity 0 replies debian-bugs-dist
Bug#922554: network-manager: NetworkManager continuously spinning, probably while checking for connectivity 0 replies debian-bugs-dist
Bug#922554: network-manager: NetworkManager continuously spinning, probably while checking for connectivity 0 replies debian-bugs-dist
Bug#903532: /opt/google/earth/pro/googleearth: crash when searching 0 replies debian-bugs-dist
Bug#890665: Bug #890665 0 replies debian-bugs-rc
Bug#890665: Bug #890665 0 replies debian-bugs-dist
Bug#890665: gnome-shell-extension-system-monitor: doesn't work 2 replies debian-bugs-rc
Bug#875438: nvidia-graphics-drivers: nvidia-driver can no longer be installed with the new libgl1-mesa-dev 0 replies debian-bugs-dist
Bug#837808: gnome-online-accounts: 30% CPU Load with a Google account 0 replies debian-bugs-dist
Bug#819594: closed by Jason Crain <jason@inspiresomeone.us> (Re: Bug#819594: totem: Actually, unable to play *any* file!) 1 reply debian-bugs-dist
Bug#858275: android-platform-system-core: dependency problem 1 reply debian-bugs-dist
Bug#857833: linux-image-4.9.0-0.bpo.2-amd64-unsigned: xhci_hcd 0000:00:14.0: WARN waiting for error on ep to be cleared 0 replies debian-kernel
Bug#857833: linux-image-4.9.0-0.bpo.2-amd64-unsigned: xhci_hcd 0000:00:14.0: WARN waiting for error on ep to be cleared 0 replies debian-bugs-dist
Bug#857089: thinkfan: error during installation 1 reply debian-bugs-rc
Bug#857089: thinkfan: error during installation 0 replies debian-bugs-dist
Bug#817755: systemd 229-2 displays mount error during the boot 0 replies debian-bugs-dist
1234 ... 16